Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du användandet av cookies. Mer info

3D-visualisering av småhus vid havet

3D-visualisering av småhus med Blender.

3D-VISUALISERING ARKITEKTUR, TEKNIK & STADSPLANERING

Allt fler upptäcker fördelarna med att använda Blender till 3D-visualisering för att skapa fotorealistiska bilder och animerade filmer inom exempelvis arkitektur, stadsplanering, infrastruktur och teknik.

3D-visualisering
3D-visualisering
3D-visualisering
3D-visualisering
3D-visualisering
3D-visualisering

Bilder på egna projekt inom 3D-visualisering utförda med Blender. Klicka på bilderna för större format.

Kreativ frihet

Blender är ett open-source program vilket innebär att det är helt fritt och gratis att användas av både privatpersoner och företag. Ingen licensavgift och inga snåriga avtal. Installera på hur många datorer du önskar! Blender är ett mycket kraftfullt program för modellering, riggning, animering, simulering, rendering, composition och motion tracking. Programmet har även inbyggd video redigering!

Blender utvecklas kontinuerligt av anställda utvecklare på Blender Foundation i Amsterdam, Nederländerna. Blender Foundation är en icke vinstdrivande organisation som driver verksamheten med hjälp av donationer från privatpersoner och företag samt försäljning av utbildningar och andra tjänster mm. Jag själv gick över till Blender för flera år sedan och jag ångrar inget! Med Blender blev 3D-visualisering mycket roligare och kreativiteten ökade!

IkonMer info på Blenders hemsida

Behöver ditt företag Hjälp? Jag söker jobb!

Jag har ett brinnande intresse för 3D-visualisering och söker ett nytt jobb med kreativa och tekniska utmaningar. Jag har flera års erfarenhet av 3D-visualisering. Min utbildning består av examen som högskoleingenjör i byggnadsteknik med inriktning på byggnadsutformning och arkitektur samt flera kurser i webbutveckling och programmering. Som person är jag nyfiken, kreativ och teknisk. Det som driver mig framåt är min nyfikenhet och vilja att lära mig mig ny teknik, nya verktyg och nya arbetsmetoder inom 3D-visualisering. Intresserad och vill veta mer? Skicka ett mail till info@arkitekturguide.se