Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du användandet av cookies. Mer info

3D-visualisering av småhus vid havet

3D-VISUALISERING ARKITEKTUR, TEKNIK & INFRASTRUKTUR

Jag har ett brinnande intresse för 3D-visualisering! För att utveckla mina kunskaper och min kreativitet söker jag efter ett jobb med nya utmaningar. Nedan några exempel på 3D-visualiseringar och info

3D-visualisering
3D-visualisering
3D-visualisering

Mer bilder kommer inom kort!

MIX AV TEKNISKT OCH KREATIVT ARBETE

Det som jag gillar med 3D-visualisering är mixen av tekniskt och kreativt arbete samt alla möjligheter och användningsområden som finns med 3D-visualisering. Det är också väldigt roligt och det väcker min nyfikenhet och vilja att ständigt söka och att utvecklas av ny teknik och ny kunskap inom 3D-visualisering.

Ett av de främsta användningsområderna med 3D-visualisering är att man kan ta fram realistiska bilder och filmer av något som inte finns i verkligheten. Det kan exempelvis vara en byggnad, bostad eller produkt som behöver marknadsföras och säljas innan byggnaden byggs eller produkten går i produktion. Med 3D-visualisering kan man också resa tillbaka i tiden och återskapa platser och byggnader som inte längre finns utifrån gamla fotografier, ritningar eller skisser och visa hur platsen eller byggnaden en gång såg ut med realistiska bilder och filmer i 3D.

På sikt är mitt mål att också bredda mitt kunskapsområde med att lära mig mer om spelmotorer som Unreal Engine för att skapa projekt med realtidsrendering och informationsteknik med fokus på förstärkt verklighet och virtuell verklighet.

För att utveckla mina kunskaper och min kreativitet söker jag efter ett heltidsjobb på distans inom 3D-visualisering. Jag jobbar gärna med modellering, animering/film, ljussättning, fotomontage och 360°-visning med projekt inom arkitektur, teknik, stadsplanering och infrastruktur.

UTBILDNING OCH ÖVRIG KOMPETENS

Min utbildning berstår dels av en examen som Högskoleingenjör i Byggnadsteknik med inriktning på Byggnadsutformning och Arkitektur och dels flera olika kurser inom webbutveckling. Förutom mitt intresse för 3D-visualisering är jag också intresserad av arkitektur, inredning och design.

Utöver mina kunskaper inom 3D-visualisering har jag också kunskaper i webbutveckling (WordPress, PHP, JavaScript, jQuery, Bootstrap 4, HTML5, CSS3) och sökmotoroptimering som kan bli ett komplement till marknadsföring och kommunikation av bilder, film och animationer på nätet. Jag är även öppen till förslag på andra jobb inom branschen som funkar på distans.

Intresserad och villl veta mer? Skicka ett mail till info@arkitekturguide.se